A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Így készíts 98 dolláros inget vagy pólót magadnak egy kis extrával.

2013. július 13.

VoyVoy megalkotott egy halom inget és pólót, egy apró kis trükkel. Az ing aljának bélése mikroszálas. Méghozzá azért, hogy így mindig kéznél legyen, amikor a telefonod kijelzőjét, vagy a szemüvegedet szeretnéd letisztítani.

voyvoy-cover_mini.jpg

Amúgy is abba törlöd automatikusan. Akkor már legyen értelme is. :D

A pólók kaptak egy dögösen megtervezett kis zsebet, ráadásul mintásakat (amit Te magad választhatsz ki). Az ing ennél sokkal extrább, hiszen egyben törlőkendő is. Az ing alsó részébe varrtak bélésnek egy kis mikroszálas anyagot. Így nemcsak divatos hanem praktikus is.

Ezzel megspóroljuk a tisztítókendőket és mindig kéznél van. Nagy ötlet. :)

Ha szerinted is és más hasonló kreatív ötleteket szívesen látsz, lájkolj és eljuttatom hozzád! 

voyvoy_polo_lila.jpgMillió színben van és tuti találsz olyat, amibe beleszerethetsz.

voyvoy_polo_feherl.jpgVagy választhatsz egy igazán dögös fehéret (Mókuspanna kedvence egy világoskék farmerral, csak mondom ;)).

voyvoy_mikroszalas_beles.jpgÉs íme a megoldás közelről.

voyvoy_polo_nyak.jpgNemcsak a kis zseb az, ami dizájnos a pólóban, de a nyaka és annak kidolgozása is igen szép megoldás.

Ha ennyire vagány inged van, akkor a cipőd is legyen pöpec! ;)

A webáruházukban 39 dollárért kapható a póló és 98 dollárért az ing (bőségesen benne van az innováció ára is nyilván, amit nem sajnál a mókus megfizetni, ha van neki :)).

Azonban Te kreatívkodhatsz otthon is, hiszen egy zsebet alkotni vagy egy kis darab anyagot bevarrni nem a legnagyobb kihívás. ;)

Értelemszerűen nemcsak inggel készítheted el, hisz ha Te csak pólót hordasz, de azért iPhone-od van, akkor varrd a törlőkendőt a póló aljába. Ennyi.

Ha tudod, támogasd az innovációt, mi is azt tesszük (és megérdemlik!), de ha nincs épp annyid, akkor old meg kreatívan és ne azon sopánkodj, hogy nincs rá pénzed! Fogtad? ;)

design divat innováció öltözködés kreativitás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr205402466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása