A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Egyedi, személyes ajándék partiarcoknak, házigazdáknak, pároknak.

2013. július 12.

Eredetileg esküvői ajándékötletnek, az ifjú párnak gondoltuk ki, de rájöttünk az elmúlt pár nászajándékos posztunk után (jobb későn, mint soha :D), hogy nem mindannyian jártok esküvőre és egy rossz címválasztással ki is lőttünk egy nagy réteget. Pedig ezek az ajándékok nem csak nekik jó. 

egyedi_szalveta.jpgIlyen a mostani ötlet is, ami ugyanúgy jó lehet egy sok bulit szervező fiatalnak, vagy egy nagycsaládos anyukának, de akár egy otthonában megbeszéléseket tartó agglegény üzletembernek is. Kíváncsi vagy már? :)

Ha szívesen fogadsz spórolós, de egyedi ajándékötleteket, nyomj egy lájkot, hogy mindig legyen a tarsolyodban egy-kettő! ;)  

Készíts személyre szabott

partiszalvétákat!

Előkészület:

Vásárolj olyan szalvétákat, amiknek már a mintája is az ajándékozott stílusához illeszkedik, vagy vegyél teljesen fehéret, ha úgy gondolod, hogy "a kevesebb több".

Segítség:

Csináltass egyedi bélyegzőt, amire olyan szöveget, rajzot, mintát találj ki, ami leginkább Ő!

  • Ez egy vállalkozó esetén lehet a monogramja például, vagy az ő világához kapcsolódó kifejezés (ha pl. autószerelő cége van, akkor egy gumiabroncs).
  • Ha nászajándéknak lesz, akkor az ifjú pár nevét (természetesen a hölgy esetében, már az új, asszonynevét :D) írasd rá a bélyegző gumijára.
  • Ha egy olyan édesanyának csináltatod, aki a gyerkőcöknek szokott bulit szervezni otthon, akkor legyen a szalvétán egy mesefigura például, ami az adott korosztály aktuális kedvence.

És ezt sorolhatnánk... (ha ötlet kell, csak szólj! ;))

szalveta_gyerekeknek.jpg

Munka:

Minden egyes szalvétát pecsételj végig a saját kis mókusmancsoddal. A bélyegzőminta kerülhet a szalvéták sarkára vagy akár (fehér esetén pl. mutatós tud lenni nagyon) a közepére. Nincs szabály, a lényeg, hogy illeszkedjen a mintához. Vagy ne. :D Mindenhogy nagyon jó lesz, ebben biztos vagyok. 

belyegzos_szalvetak.jpg

Az ajándék:

A szalvétákat helyezd vissza az eredeti csomagolásukba (ja, mondtam, hogy vigyázva tépd fel? :D) és csomagold be ízlésed szerint.

A bélyegzőt természetesen szintén csomagold be ajándékként (neked kevésbé lesz szükséged a DM monogramra a későbbiekben :D), ezt ő bármikor és bármi másra is újból és újból használhatja - és garantált, hogy mindig Te fogsz az eszébe jutni! ;)

költség: 4 000 Ft - 10 000 Ft 

A keresőbe beírva rengeteg bélyegzőkészítőt találhatunk, de szinte az összes plázában is jelen vannak. Általában azért csak másnapra vállalják a gyártást, így érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni. Ma már bármilyen betűtípussal legyártják a sima szöveges bélyegzőt is, így ne elégedjünk meg az Ariallal. Természetesen komolyabb mintákat, rajzokat is készíttethetsz (kicsit húzósabb összegért ugyan), a határ a csillagos ég. :) 

Hobbiboltokban kaphatsz már kész betűbélyegzőket pl., ebben az esetben csak össze kell raknod a két/négy megfelelő betűt és már kész is. Papír írószerboltokban pedig találhatsz mindenféle vicces mintákkal szintén már kész bélyegzőket, ha aznap jut eszedbe, azok közül is választhatsz. 

+ 1 Bár nálunk a textilszalvéta kevésbé divat, nagyon elit tud lenni (Butlersben pl. kaphatóak egyszínűek, csak mondom ;)) az is, ha azokra nyomsz mintát. Ebben az esetben is készíttesd el a bélyegzőt, de ne hagyományos tintába nyomd, hanem textilfestékbe. Ennyi. ;)

textil.jpg

Tehát: Készíts olyan ajándékot, ami senki másnak nem jut eszébe, és nyert ügyed van! ;) Ötleteket szívesen fogadok!

fotók: beckasblog, somewheresplendid és ohsobeautifulpaper

esküvő ajándék kreativitás saját készítésű esküvői ajándék DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr805400892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása