A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Modern konfetti, ami nem a szemétben landol +fotó

2013. július 04.

Egy holland kis cég eco anyagokból lebomló konfettiket gyárt, ráadásul nagyon dizájnosat. Kitöltőnek ajánlják party dobozokba, vagy esküvői ajándékokhoz. Szerintem önállóan is aranyos.

konfetti-ajandek.jpg

Azonban az extra még csak nem is ez benne.

Mit tud még?

A különleges tulajdonsága, hogy minden konfettiben egy vadvirág mag van elrejtve. Így szétdobálva gondoskodást nem igénylő vegyes virágok nőnek ki belőle. Szenzációs ötlet, nem? :)

Naponta új tippekkel várunk. Nyomj egy lájkot, ha szereted a hasonló extra dolgokat és nem fogsz lemaradni a következőről sem. ;)  

konfetti.jpg

Emlékszem, hogy tesómmal mennyire szerettük a konfettit szilveszterkor vagy bulikon (szegény anyum). Persze még 5 év múlva is kerültek elő konfettiszemek. Felnőve már senkinek nem engedném, hogy az otthonomban ilyet szórjon szét (hehe). Ez viszont jöhet, megengedem. Kiszórom, legalább lehetőséget adok egy új életnek.

lebomlo-konfetti.jpg

Hogyan lehet a miénk?

12 euro és paypallal is fizethető. Szállítás gondolom nem hatalmas, de biztos még pár euro. Egyébként van party és love dobozuk is, illetve többféle képes- és üdvözlőlap, ami maga a mag. Azaz, ott magát a lapot kell elültetni. Vicces. :)



Spórold meg a takarítást, legyél zöld és teremts új életet (amit nem kell 18 évig finanszírozni :))!

(kép)

zöld eco ajándék virág érdekesség konfetti esküvői ajándék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr615386270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása