A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Utálod a munkád? 2 lépésben a megoldás!

2013. június 10.

Nincs annyi mókusujjam (tudtad, hogy csak 4?), amivel meg tudnám számolni, hogy a környezetemben mennyien utálják a munkájukat. Komolyan. Ha én lennék a KSH, akkor simán kiadnék egy 85%-os mutatót. Te is közéjük tartozol? Miért kínozzátok magatokat?

rossz-a-munksd_1.jpg

Megértem, hogy az élet ide sodort. Oké. Megértem, hogy beszűkültek a lehetőségeid. Igen, tudom a svájci frank. De a munkában töltjük a fél életünket. Nem lehet elpazarolni egy fél életet! Ha nem is olyan egyszerű, legalább próbálj meg segíteni magadon.

Hogy hogyan? Megoldás 2 lépésben:

1. Vedd észre, hogy utálod a munkádat!

Ha nem magától értetődő, akkor segítségül csináltam neked egy ábrát, pár rávezető kérdéssel. :)

z-biztos-jele-hogy-utalod-a-munkadat_1.jpg

Ha csak egyre is igen a válasz, akkor 

2. Keress új munkát!

Hitted volna? Ezeket a problémákat senki sem tudja helyetted megoldani. Ezt egyedül csak Te tudod. Mondanám, hogy mondj fel a munkahelyeden, de nem kell ilyen elhamarkodott döntéseket hozni. Viszont mi akadályoz meg benne, hogy munka után minden nap elküldj egy-egy önéletrajzot?

Nincs az kőbe vésve, hogy munkát csak állástalanul lehet keresni. Igen, van felmondási időd, de az új helyeden, ha igazán téged akarnak, akkor simán kivárják azt a pár hetet. Konkrét példákat láttam már erre. Annyi a teendőd, hogy az önéletrajzodba beleírod a felmondási idődet is. Ennyi.


Tehát: ha nem szereted a munkádat, akkor törekedj arra, hogy változást érj el!  Csodák nincsenek, Te se várj rá. Helyette kezd el böngészni az álláshirdetéseket és még ma minimum egy önéletrajzot küldj el.

Ha szereted a munkád, több energiád marad estére, hogy akár mellékállást vállalj, akár pénzszerző tippjeinkből megvalósíts egy-kettőt.

Álláshirdetéseket itt találsz: 

Mindenképp töltsd le 75 pénzkereseti tippünket is! >>>

munka pénz gondolatébresztő mellékjövedelem ábra lecserélem

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr385342391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása