A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Vigyél magaddal egy tucat ruhát a kistáskádban. - egy ruhadarab ezerféleképp

2013. május 25.

Van, hogy beleszeretek egy ötletbe, elvarázsol és naponta többször megnézem, vagy eszembe jut. Biztos Neked is van ilyen. Ilyen ez az "egyszerű" ruha is, ami egy szenzációs újító divatmegoldás.

variaciok.jpg

Ez a négy és még nagyon sok változat mind-mind ugyanabból az egy darab anyagból van, ami nagyon trükkösen van szabva és kivágva. >>>

Bina Brianca már kislányként is imádott az édesanyja szárijaiba beöltözni, innen jött a szeretete a divat és stílus iránt és ez végig is kísérte egész életében. Ő a tervezője és megvalósítója ennek a szerelemnek.

"A legjobb ideák mindig a legegyszerűbbek." - így készült a Bina is.

Számos egyedi kinézet megalkotható ebből az egyetlen egy elemből. Lehet belőle sál, kardigán, poncsó, blúz, teknősnyak :), tunika, kendő, fejsál és nagyon sok egyéb, aminek neve sincs. :) Mindenképp több olyan verziót is varázsolhatsz, amitől igazán egyedi lehetsz. 

12_felekepp.jpg12 verzió ugyanabból az 1 anyagból

Az anyagon levő bemetszés a titka, hogy ilyen sokféleképpen hordhatjuk, az egyedi illesztések pedig segítenek, hogy könnyedén összekapcsolhassuk az anyag végeit, így újabb és újabb csodákat létrehozva. Az illesztések sem kényelmetlenek az eredeti ruhadarab esetében (van, ahol gombbal megoldva, van hogy csomózva), ami az anyag mivoltának köszönhető. Ezért fontos (ha te készíted el vagy megvarratod), hogy olyan könnyed anyagot vegyél (az eredeti 100% dzsörzé), ami rétegesen és csomózva sem zavaró, laza az esése, de az anyag mégis erős. 

Lépésről lépésre megmutatják képeken és videókon keresztül, hogy az adott verziót hogyan tudod magadra tekerni, így legalább az első tucatot nem neked kell kitalálnod. :D

mozdulatok.jpg

Mindig a hangulatodnak megfelelően hordhatod és tényleg bármilyen egyéniség is vagy, megtalálod a számodra tökéletes verziót.

Ha pedig egyéniség és sokszínűség, akkor nézd meg, hogyan hordhatod a sáladat 25 féleképpen.>>>

Ha már spórolunk, akkor nyilván az a legolcsóbb megoldás, ha Te magad készíted el (ha valahogy a képek és videók alapján le tudod másolni a szabásmintát), még ha ez igazi mókusrosszcsontság is (irul-pirul). :)

Ez a "teknősnyak" a kedvencem és a videó is cuki, így itt is megmutatom:

Persze, ha megteheted, vedd meg, megérdemli a tervező, minden elismerésem az övé. ;) Jelenleg Magyarországra nem szállítanak, így kicsit nehézkesebb megoldani, de ígérik, hogy fognak. Én nem bírok addig várni, nekem ez kell! :D Ugye, hogy nagyon jó cucc?

forrás, fotók: https://binabrianca.com/

innováció érdekesség praktikus öltözködés kreativitás saját készítésű kihasználtság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr865316826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása