A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Kutyabarát helyek, ahonnan nem ugatják ki a négylábúakat. [ajánló]

2013. május 16.

Kutyások! Szenzációs oldalt találtunk, amit minden mókusszívdobbanásunkkal csak támogatni tudunk. Nemcsak a négylábúnak jó, ha Veled lehet, de Neked is biztonság, hogy nem otthon kaparja a tapétát, vagy ugat a kerítésen át a szomszédba. 

kutyabarathu.jpg

Vidd magaddal szórakozni a kis kedvencedet is! >>>

Kutyabarat.hu - Az oldal készítői célként tűzték ki, hogy összeszedik az összes helyet, ahol szívesen látják a kutyákat a gazdikkal együtt és jó úton is haladnak. Már most rengeteg étterem és szálloda csatlakozott a kezdeményezéshez.

Kereshetsz az oldalon még kutyaiskolák, kutyafuttatók, kutyapanziók, vagy akár kutyakozmetikák között is, és kutyás kellékeket vagy kutyatápot forgalmazó lelőhelyeket is megosztanak velünk. A legtöbb esetben leírásokat, plusz információkat is találhatsz, ami segíthet a választásban.

kutyaiskolak.jpg

Jelenleg 89 budapesti étterem, bisztró, bár, stb. szerepel az adatbázisban, ami máris hatalmas szám és ez nyilván folyamatosan bővülni fog. Vannak beltériek, de sok olyan is, akiknek kerthelyiségük van, ahol egy kicsit még mozoghat is a kutty. Biztos mindenhol szívesen megkínálják egy kis vízzel is a kedvenceket. ;)

fogashaz.jpg

Fogas Kert - www.fogashaz.hu

brios.jpg

Briós Kávézó - nemcsak gyerekbarát, de a kutyákat is imádják -  http://www.brioskavezo.hu/

Jön a nyár, úgyhogy egyértelmű, hogy a strandok, fürdőző helyek is felmerülnek. Ebből is vannak, sőt, van kifejezetten kutyastrand is! :)

Ha pedig már úgyis sétáltatod a saját kutyádat és jól jönne egy kis pluszpénz...

Így keress pénzt kutyasétáltatással>>>

ajánló szórakozás kutya szolgáltatás állatbarát

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr335301938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása