A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Adj okospizsit a gyerekre! +videó

2013. május 15.

Spóroljunk a mesekönyvekkel és lépjünk be a XXI. századba. Az okospizsi célja, hogy vonzóbbá tegye a lefekvést a gyerekek számára azzal, hogy a kis mintáikat beolvasva újabb és újabb történetek táruljanak eléjük.

okospizsi.jpgÍgy is lehet könyvek nélkül.

Melyik gyerek nem szereti a mesét? Melyik gyerek nem visel pizsamát? Melyik gyereket nem kötik le az intelligens eszközök? Az okospizsi mindhármat ötvözi az oktató és szórakoztató esti meséért.

Hogyan működik az okospizsi?

1) Töltsd le az ingyenes alkalmazást.
2) Add a gyerekre az okospizsit.
3) Scan-eljétek be az egyik mintát
4) Olvasd vagy hallgassátok a mesét, és nézzétek az interaktív tartalmat.

A Juan Murdoch által kifejlesztett pizsiről 47 mese érhető el, és bármelyik okos eszközről működik. A hagyományos történetmeséléssel szemben ez már átlép az interaktív mese világába.

25 dollár és kapható fiúra és lányra is, egészen 8 éves korig.

Ezt még azok a gyerkőcök is szeretni fogják, akik egyébként nincsenek oda a mesékért. Hiszen, hogy lehetséges, hogy a pizsin mese van? :) Így még az alvás is finomabb lesz!

Hétvégi ébredés után pedig irány a kalandpark! >>>

gyerek szolgáltatás innováció alkalmazás érdekesség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr315300792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása