A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

10 000 Ft feletti jövedelemkiegészítés +nyomtatható plakát

2013. május 13.

Kétségtelen, ha több pénzre van szükségünk, akkor nemcsak spórolással tudjuk azt elérni. Talán ezért emelnek mindig adót a kormányok is. Nos, nekünk nincs ilyen könnyű dolgunk, hogy egy lapban kinyomtathassuk, mostantól mennyit fizessenek nekünk mások, így marad a kiegészítő jövedelem.

kutty.jpgKörülbelül 1 700 000 kutya él Magyarországon.

Keress olyat, amit kevesen csinálnak, így nyert ügyed van! Pl. sétáltass kutyákat!

Hogyan keress pénzt kutyasétáltatással 3 lépésben?

Külföldön hatalmas piaca van, de itthon még kezdeményezést is alig látni. Ez viszont a Te szerencséd, mert kevesekkel kell versenyezned.

1) Határozd el magad!

Komolyan. A legtöbben itt buknak el. Nincs "jó-jó, majd egyszer" és nincs tudálékoskodás sem. Határozd el, hogy márpedig szükséged van egy kis plusz pénzre és a kutyákat is csíped, tehát "Kipróbálom!". Senki sem halt még bele a levegőn való sétába. Pláne, ha még fizettek is érte. ;)

2) Töltsd le és nyomtasd ki az ajándék plakátot!

plakat-kicsi.jpgA plakátodból egy részlet. Alul töltsd le a teljes nyomtathatót.

Csináltam Neked egy plakátot, amit máris használhatsz. Csinálhatsz jobbat is, de elsőre felesleges. Töltsd le a cikk végén található gombra kattintva és nyomtasd ki. Mindent megcsináltam rajta, neked csak annyi lesz a dolgod, hogy kitöltöd magadra vonatkozóan és kiteszed. (Ha van lehetőséged, akkor mindenképpen színesben nyomtasd, hogy igazán feltűnő legyen.)

3) Terjeszd a plakátokat!

Indulj útnak 5-6 kitöltött plakáttal és celluxszal vagy kötözővel. Elsőként helyezz el egyet a lépcsőházatokban, a többit pedig a közelben lévő kutyasétáltatós helyeken. Ne feledd, a Te célpiacod a gazdik. Így ott kell kiragasztgatni, ahol ők járkálnak a kutyáikkal.

Ennyi.
Most az következik, hogy megvárjuk az első érdeklődőket, akik az ingyenes sétáltatásra jelentkeznek (ez Neked a referenciád, ez az egy dobásod van, hogy a gazdi maximálisan meg legyen veled elégedve).

  • Legyél pontos.
    A megbeszélt időre pontosan érkezz!
  • Legyen nálad egy üveg víz.
    Mutasd is meg a gazdinak, hogy te felfegyverkeztél és mindenképp meg fogod itatni a kutyust a sétáltatás alatt.
  • Mosolyogj.
    Hihetetlen, hogy mennyi ember nem képes mosolyogni. Ez lesz a Te fegyvered! Egy mosolygós ember mindig szimpatikusabb!
  • Köszönd meg.
    Köszönd meg, hogy a gazdi kitüntetett a bizalmával. Akkor is, amikor elviszed és akkor is, amikor visszaviszed a kutyát. Mondd, hogy "Köszönöm a bizalmat!".
  • Úgy vigyázz a kutyára, mintha a sajátod lenne.
    A kedvenceinket nem szobadísznek tartjuk, hanem családtagnak tekintjük őket. Biztosítsd a gazdit már találkozáskor, hogy ha kell a busz elé veted magad. :D Lássa rajtad, hogy biztos kezekbe adja a "gyerekét".

Ha az ingyenes sétán megtetszel neki, akkor legközelebb is vissza fog hívni, de akkor már fizetni fog érte. És szívesen teszi majd, mert tudja, hogy kis kedvence biztos kezekben van, ő pedig addig is végezheti a dolgát vagy pihenhet.

Ne félj a kudarctól vagy az "ingyenélőktől".

Ha nem jön össze, akkor vesztettél 5 db A4-es papírt, meg pár sétát a parkban. De közel sem annyit, mint a köztévé a forintjainkból. Nem szabad félni a kockázattól. Egyrészt, mert visszatart, másrészt mert itt elenyésző.

Ne félj az "ingyenélőktől" sem. Tudom, azt gondolod, hogy ha ingyen adod az elsőt, akkor még Miskolcról is ide fognak felutazni érte. Nos, nem fognak. Becsúszhat, de kicsi az esélye. Sokkal több hasznot hoz egy ilyen ajánlat, mint amennyi veszteséget elvisz az a séta, amiből nem lett üzlet.

Mennyiért adjam?

Szabadon dönthetsz, de ha rám hallgatsz, akkor 400 forinttal kezdesz. Úgy árazz, hogy eldöntöd, mennyi sétaidőt akarsz adni. Például ha a hét minden napján 1 órát, akkor érdemes alacsony árral indulni és amikor már annyi az ügyfél, hogy be vagy táblázva, majd csak akkor kezded el emelni az árakat.

Fel is mondok!

Ne tedd, ebből nem fogsz meggazdagodni. Ne feledd, ezt nem a megélhetésért csinálod. Ezt a pénzt megtakarításra, adósságok előtörlesztésére vagy vágyaid egyik kiszemelt tárgyának megvételéért teszed. Kezeld is akként és akkor sosem leszel szomorú. ;)

plakat-download.png

Katt a letöltéshez!

Ezzel a kellemes időtöltéssel kiegészítheted a kasszát pár ezer forinttal és már csak a sétáért is megéri.

Ilyen és ehhez hasonló tippekért töltsd le Dühös Mókus
"75 gyors pénzszerzési tipp"-jét! >>>

ingyen szórakozás szolgáltatás pénz gondolatébresztő állatbarát egészséges mellékjövedelem

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr75288125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása