A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Kalandra fel! Megszületett Dühös Mókus kistesója [programajánló]

2013. május 10.

Nemcsak a Madarak és Fák napja van ma, de büszkén jelentjük, hogy egy Mini Mókussal találkoztunk hajnalban, aki elhatározta, hogy bemutatja a lakhelyén épülő kalandparkot. :)

mimo_megszuletik.pngDe hol van Mimó Tanya és mikor nyit?>>>

Június közepén, Győr hatalmas parkerdejében, a Püspökerdőben nyitja meg kapuit a Rába Kalandpark, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek lesz megmászni való akadály és jobbnál jobb pályák.

Célul tűzték ki, hogy már a kezdetektől bevonják a látogatókat, így a megnyitáskor már barátként üdvözölheti Mimó a gyerkőcöket és persze a felnőtteket is.

raba_kalandpark_nyitas.jpg

Győr kalandparkja a Püspökerdőben. Nyitás: 2013. június 15.

Mimó, Dühös Mókus kistesója szívből védi a természetet és imádja a gyerekeket, így mindig a vállukon ülve fogja őket védeni a magasban és jó tanácsokkal ellátni, mint egy kis angyal. ;)

Nem bírja a szemetelést és rongálást, így Mini Mókus a mini látogatókkal kézen fogva szeretné majd eltüntetni a szemetet az erdőből, mert ahogy tudjuk, "Ez már az erdőre megy.". 

szemet_az_erdoben.jpg

eldobált hulladék a Püspökerdőben :(

Mi is szívesen álltunk Mimó mellé és támogatjuk a kalandpark épülését, így Téged is tájékoztatunk majd, hogy áll épp a dolog és nyitás előtt is sikítunk! :) Addig is követheted az egész folyamatot a kalandpark facebook oldalán.

ajánló szórakozás szemét mókus hulladék kalandpark mimo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr475293709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása