A mókusok spórolnak.

spórolási tippek

Hogyan mentsük meg a fogkrém utolsó adagját is?

2013. április 16.

Soha nem fogy el az utolsó cseppje a fogkrémnek, pedig de rossz vele szenvedni. Viszont meg kell mentenünk, mert egy spórolós mókus nem hagyhatja kárba veszni. 

cover.jpg

Mindenki másképp csinálja! 

A fogkrémem ismét a végét járja és gondoltam, megnézem, mások hogy szabadítják ki az utolsó cseppeket. Mindig tudsz még egy picit nyomni belőle, szinte a végtelenségig, ugye? :D 

Téged is idegesít? Írd meg facebook-on, melyik ötlet tetszett, vagy mondd el a saját praktikádat!   

Van aki a legegyszerűbb utat választja és felvágja a tubust hosszában (a fogkrém kihalászásának megoldását ránk bízza :)).

felvágott.jpg

Egyik nagy kedvencem a "kitúrkálom" módszer (bár kétlem, hogy elég hatékony). :D

fogkefe_a_tubusban.jpg

Ha ennél sokkal komolyabb házi praktikákra vagy kíváncsi, amik valóban érezhetően csökkentik a kiadásaidat, akkor iratkozz fel mókus cikksorozatára. Csak egy e-mail cím és már repülnek is a levelek. Tarts mókussal! --->

vonalzós.jpeg

Ha nem akarod, hogy az olló és minden a művelet körül csupa fogkrém legyen, akkor használj egy vonalzót (vagy bármi hasonlót) a maradék fogkrém eljuttatásához a tubus elejébe, és egy vágódeszkán egy sniccer segítségével fejezd le a tubust.

kinyomo_kicsi.jpg

 

Bár kicsit macerás, de az egyik legpraktikusabb módszer az a fogkrémkinyomó kis cuccok használata. Ha minden fogmosáskor nyomsz rajta egy-egy mm-t, akkor így tényleg kipasszírozható szinte az összes fogkrém a tubusból (általában műanyagból, de láttam már fémből is, ami ha véletlenül olcsó kínai, akkor felvághatja a tubust, úgyhogy nem ajánlom :)) .

összehajtogatott.jpg

 

 


Ez pedig egyenesen művészi! :D

 

 

Te hogyan csinálod?

 

Írd meg kérlek, mert tényleg kíváncsi vagyok! ;)  Vagy mondd meg, melyik tetszett a fentiek közül! 

fotók: lifehackershapekinggreenasathistlereddit,
ramblingsofdougsupertoothcleaner

spórolás otthon fogmosás maradék villámposzt 100%-os felhasználás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sporolok.blog.hu/api/trackback/id/tr735222698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása